Dementi: Fotobogen koster 250,- og 2 for 450,-

Nogen gange er jeg lige hurtig nok ved tasterne, faktisk kan man nok i gennemsnit finde 10 grammatik fejl i hvert indlæg jeg laver. Det kan jeg godt leve med, for jeg tror I alle forstår meningen. Men direkte usandheder vil jeg gerne korrigere. Jeg skrev i går at fotobogen kostede 150 kr. Det var pure opspind opstået i mit hoved eller det der kaldes en tastefejl, når man er led ved at man har skrevet forkert

Det har fotobogen aldrig kostet.

Fotobogen koster 250,-  og 2 for 450,- (man kan måske få den ned i 150,- hvis man køber et stort nok antal, prøv endelig at forhandle med Vibeke. Men jeg advarer at hun er ret hård at forhandle med)

Fotobogen bestilles ved Vibeke Legaard 21144410 og sidste frist var faktisk i går.

MEN hvis du er hurtig så kan du faktisk nå at sikre dig den helt unikke julegave.

I dag 16. november er absolut sidste chance for at bestille bogen. Så skynd dig at sms din bestilling på 21144410. 

Betaling kan ske via Mobile Pay 21144410 eller på konto ( 7392-4204003160) Husk navn hvis du betaler via konto.

det er iøvrigt også nummeret du kan bestille kirkegårdskranse og mospuder på. Læs mere her

Mvh Louise

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email