Cirkeltræning i SimFit

Sidste torsdag var der for første gang inviteret til cirkeltræning i SimFit. Undertegnede og flere andre SimFit’ter havde taget udfordringen op, og det skulle vise sig at blive en rigtig god oplevelse.

Instruktøren Jørgen Grau styrede træningen, og vi fremmødte lod os villigt styre. Vi skulle igennem 12 stationer (maskiner/øvelser). Ved hver station skulle vi “arbejde” i 45 sekunder. Herefter var der pause i 30 sekunder, og pausen skulle benyttes til at skifte station og måske indstille og klargøre den næste station.

De 12 stationer udgjorde tilsammen én cirkel, og vi kørte i alt 3 cirkler igennem med en lidt længere vandpause imellem hver cirkel.

Cirkeltræningen kører her i februar måned som en forsøgsordning hver torsdag kl. 19-20. Der er stadig plads til, at der kan være flere med til træningen, og jeg kan varmt anbefale, at man prøver det af. Det er en fin måde at variere sin træning på, og det bliver på ingen måde hårdere, end man selv vil gøre det til, da man jo selv bestemmer indstillingen ved hver station.

Måske ses vi på torsdag den 9. februar kl. 19.00?

Et pænt udsnit af deltagerne ved torsdagens cirkeltræning

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email