Carl Nielsen i ord og toner

Carl Nielsen i ord og toner kan opleves torsdag den 3. september kl. 19.00 i Vojens sognegård.
Over hele landet fejrer man i år 150 året for Carl Nielsens fødsel. Det er der god grund til, for ingen anden komponist i Danmark har formået, både at skrive melodier til børnesange, salmer, kammermusik, operaer og store symfonier.
Irene Larsen holder foredrag og sangaften, hvor hun fortæller om Carl Nielsens liv og virke, og vi skal synge kendte og mindre kendte sange fra Carl Nielsens omfangsrige repertoire.
Derudover medvirker Pernille Fjalland på tværfløjte, og den lokale tenor fra Maugstrup, Arne Studsgård, så man får lejlighed til at lytte til velkendte og velklingende solosange og kammermusik.
Det er gratis at deltage, men af hensyn til traktementet er der tilmelding til kirkekontoret på mail: gsh@km.dk eller tlf. 74 54 11 04 senest den 1. september.

Aftenen bliver ugen efter fulgt op af en orgel koncert med Steen Wrensted Jensen, som opfører Carl Nielsens eneste store orgelværk: Commotio, et stykke han fik færdigt kort før sin død i 1931.
Stykket er en slags opgør med datidens orkestrale og homofone klangtænkning.
Steen Wrensted spiller desuden Otto Mallings Paulus seks stemnings billeder som kontrast til Carl Nielsen.
Koncerten finder sted i Vojens kirke, onsdag den 9. september kl. 19.00, og der er fri entre.

Irene Larsen, Pernille Fjalland og Arne Studsgård sørger for ord og toner til Carl Nielsen aftenen torsdag den 3. september 2015 kl. 19.00

Irene Larsen, Pernille Fjalland og Arne Studsgård sørger for ord og toner til Carl Nielsen aftenen torsdag den 3. september 2015 kl. 19.00

CN plakat

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email