Blomster og kage, så ved man der er Påskebazar

I går blev der tilplantet krukker og lavet kunstfærdige blomsterdekorationer til påskebordet af en flok lokale piger. Der  er forberedt til masser af blomsterbuketter og de er jo som altid flotte. Glæd jer, Påskebazaren bliver bedre end nogensinde.

004 007 003 002Cafeholdet har selvfølgelig også haft travlt. Småkagerne dufter fristende. Lagkagebunde er bagt og bliver snart taget op af fryseren. De bliver lagt sammen med det bedste fyldt, creme og flødeskum. UHHM glæd dig. Der er også bagt de lækreste boller og småkager. Så du behøver ikke spise, før du sætter kursen mod Simmersted på lørdag, hvor der er åbent kl. 10-16. Husk at invitere nogen du kender med, vi håber på besøgsrekord i år.

Der er jo mange der har lavet forberedelser i lang tid. Vibeke og jeg lavede syltede grønne tomater sidste efterår, planterne blev sået sidste år ved påske. De er bare gode og du kan købe et glas til påskebazaren. Vi syltede også rødbeder, de er desværre blevet spist i løbet af vinteren. De var helt vildt gode. Næste år gemmer vi de syltede rødbeder bedre, og vi skal nok lave rigeligt. Glæd jer til de syltede grønne tomater.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email