Bliv medlem af ”Støtteforeningen for SimFri”.

Det er nu muligt at blive medlem af ”Støtteforeningen for SimFri”.
SimFri (Simmersted Friskole, Fribørnehave og SFO) har været friskole i 10 år og rummer i alt 162 børn fra børnehaven til 9. klasse.

Støtteforeningen er en frivillig forening hvis unikke formål er at skaffe penge og midler, som ubeskåret går til at forsøde hverdagen for børn og ansatte på SimFri.
Man bliver medlem af Støtteforeningen for SimFri ved at tegne et års støttemedlemsskab. Et medlemskab følger generalforsamlingen, så et års medlemskab giver stemmeret på først kommende generalforsamling efter indmeldelse. Generalforsamlingen afholdes hvert år i april/maj

Hvis du indbetaler senest den 1. august, så vil du deltage i lodtrækningen om gevinster i julemåneden. Vinderne trækkes på de fire søndage i advent og vil få direkte besked Der betales 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for en husstand.

Husk at opgive navn og adresse ved indbetaling. Betalt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen. Navn og adresse bruges udelukkende til registrering af indbetaling og slettes ved medlemskabets udløb, samt vises ikke til nogen udenfor Støtteforeningens bestyrelse.

Der kan betales via MobilePay eller ved kontooverførsel:

MobilePay 244518

Reg.nr. 9737 – Konto nr. 0002081164

Vi håber at både forældre, familiemedlemmer og lokale vil tegne medlemskab – HUSK – alle penge som indsamles i løbet af året går ubeskåret til, at forsøde hverdagen for børn og ansatte på SimFri.

Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding.

På forhånd tak Følg os på Facebook: Støtteforeningen for SimFri

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email