Bestil buketten til Mors dag og støt Simmersted Naturskole

Vibeke Rosenkilde tager imod bestillinger på buketter og overskuddet går til Naturskolen.

Bestil Mors dags buketten hos Vibeke og vær med til at støtte etableringen af Naturskolen,

Bestilles hos Vibeke på tlf. 21144410 helst på sms

Du ved nok allerede nu om du skal bruge en buket til mors dag. Så bestil gerne straks. Betaling kan overføres via Mobilepay til 2769CZ – jeps der bogstaver i nr.

Buketten skal være bestilt senest den 8. maj, så hun kan købe ind efter det og man kan vælge mellem 3 størrelser. 150, 200 og 250 kr. Buketten er naturligvis flot pakket ind i celofan, præcis som hos blosterhandleren.

Buketterne kan hentes 10. maj fra kl. 10-16 på Kongstedvej 2, eller efter aftale.

Vi bringer ud i Sommersted, Moltrup, Hjerndrup, Maugstrup, Simmersted og Kastvrå mod 50 kr. ekstra. (Vi søger også en frivillig der har lyst at bruge et par timer søndag formiddag på at gøre det….)

Del gerne dette opslag på Facebook

Sidste nyt fra Naturskolen…

Naturskolen får på fredag d. 8. maj leveret pavilionen der skal give tag over hovedet. Så skal den tilpasses og renoveres – I kan sagtens forestille jer alle de ting der skal købes i den forbindelse. Man er meget velkommen allerede nu til at bruge naturskolen til en lille udflugt med madpakker. Der er borde og stole til rådighed, men ingen håndsprit mm, så det skal du selv medbringe. Der er heller ingen affaldsspand, så det tager man med hjem.

Husk også at ophold og leg på Naturskolen er helt på eget ansvar.

Der er også stadig masser af opgaver der kan bruges frivillige hænder til. Et markeringshegn a la Duus mellem vej og parkeringsplads. En låge til stien op til naturskolen. Finde og plante brombær på skrænten. Belægning ved indgang til naturskolen. Vi skal have et WC hus lavet af genbrugsmatrialer…. bare sig til hvis du gerne vil hjælpe. Kontakt Vibeke på tlf. 21144410 helst aften.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email