Bedre velkomst til nye beboere

Egentlig burde vi holde en fest hver gang vi får nye beboere i vores område – for det er da dejligt når nogen vælger at flytte sammen med os.

Ideen er hermed givet videre til fri afbenyttelse…..

Mindre kan måske også gøre det. Det er da god stil lige at stoppe op og hilse når man ser dem første gang. Fortælle hvad man hedder og hvor man bor. Naboer er jo ikke kun dem der bor lige ved siden af, det kan jo også være dem man går forbi med hunden hver dag. Er det grænseoverskridende?

Måske – men for een der lige er flyttet hertil er det da en dejlig fornemmelse. Prøv at forestille dig hvordan det føles for den nye beboer  – bliver budt velkommen af folk der smiler og vinker hver gang de ses. Man skal da være en sær fisk for at synes det er træls. 


Et smil og en hilsen er gratis…. og skattefrit


Lige nu lægges sidste hånd på en ny velkomstfolder

Den fortæller med min stemme lidt om hvad der er af muligheder og hvem man kan tage fat i med en liste over kontaktpersoner. Så fremover er det slut med at svare ukendt nummer med “Hva’ vil do?”

Hjælp mig med Facebook

I folderen kommer der også en liste over lokale Facebook grupper og den liste vil jeg gerne have suppleret. Måske har jagtforeningen eller idrætsforeningen en gruppe og jeg laver jo hverken gymnastik eller går på jagt. Selvfølgelig kan der være grupper der kun er for foreningens medlemmer, men så haps dem som medlemmer når de anmoder om at komme i gruppen.

Så send mig link til grupper du synes NYE og NUVÆRENDE beboere skal kende til. Du kan finde kontakt info til mig nederst i dette indlæg.

Se de Lokale Facebook grupper jeg har på listen

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email