Kiloene rasler af og overarmene vokser i Simmersted

Der er løbes, cykles, roes, slides og kæmpes i motionscenteret. Hvis man vil se helte og supermænd, så er det i motionscenteret man finder dem. En helt almindelig onsdag eftermiddag er der 4 i gang med at forbedre konditionen og de er alle vindere. Men der er plads til endnu flere i motionscenteret, så hvis ikke du allerede har taget beslutningen om at få konditionen op, taljen genfundet eller styrket overarmene, så er det nu du skal slå til.

Fristen for at blive medlem af SimFit 24-syv uden indmeldelsesgebyr på kr. 250,- udløber med udgangen af måneden.  Så for en tusse kan du få din egen nøglebrik og adgang hele døgnet alle ugens dage. Du får til med et program lavet i samarbejde med en af de lokale instruktører.

Læs mere om motionscenteret i Simmersted for der er jo ingen grund til at køre til Haderslev eller Vojens for at få motion. Og selskabet i motionscenteret er helt uovertruffen, se bare de dejlige mennesker der var i gang en kold onsdag eftermiddag i Simmersted nye fitness og motionscenter.  Der var kun unge og voksne i gang på denne onsdag, men jeg ved at de lidt ældre også er igang. Så alder er bestemt ikke en brugbar undskyldning for ikke at komme igang.

 

Motionscenter_Haderslev Sarah

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email