Maugstrup Tidende fylder 3 år

Maugstrup Tidende kan fejre 3 års fødselsdag i denne måned. Fødslen skete ganske uventet en sen aften, hvor jeg kunne ikke sove. Det var efter et fællesforeningsmøde hvor løbesedler og manglende omdeling ATTER var på dagsordenen. Maugstrup Tidende blev født uden en masse forarbejde og I kære læsere I tog den bare til jer. Den har faktisk ikke ændret sig meget i hverken udseende eller form. I starten skrev jeg næsten alle opslag selv, 398 er det blevet til, ud af 656 ialt. I dag er det anderledes, foreningerne har næsten alle een der sørger for at skrive opslag og de er bare gode til det. Når man på forsiden idag ser forfatternes navene så er det Kaj, Ulla, Jette, Solveig, Hanne, Lis, Bent, Dorthe og mange flere. Man kniber næsten en tåre….

3 år senere er der næsten dagligt et opslag og mens nogen sværger til hver morgen at tjekke deres email for nyheder fra Maugstrup Tidende, så er der mange der får deres nyheder via Facebook. Fordi de har tilmeldt sig notifikationer fra Facebook siden og derfor får besked straks der er nyt.

Hvilken email nyhed har fået størst opmærksomhed?

Meninghedsrådets annoncering af Niels som ny præst fik 74% til at læse deres mail, men Gymnastik opvisningen i foråret samme år fik altså 77% til at læse, da var der dog kun halvt så mange der var tilmeldt nyheder. Et opslag om at jeg havde dummet mig var også ret populært, tak for opmærksomheden 🙂

Vi har 186 modtagere af email nyheder. Det kan lyde lavt, men dertil kommer et ukendt antal der modtager nyheder via Facebook. Vi husker også lige at der kun er 512 beboere i Maugstrup Sogn som er det primære område. Så det er faktisk ret pæn dækning, JV og BT er garanteret dybt misundelige.

Fremtiden for Maugstrup Tidende…

Der er ingen planer om at ændre det grundlæggende, nyheder sendes gratis ud som email og via Facebook og er avisen er gratis for foreninger, organisationer og skole i vores område. Men efter 3 år skal layoutet måske friskes lidt op og måske kommer der en lille annonceboks til at dække udgifter. Nu er I forberedt hvis I en dag vågner op til en ny og meget mere lækker lokalavis efter en nat.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email