20loppemarkeder.dk savner billeder af lopper

Bare et par stykker af de bedste lopper I har, så vi kan friste folk til at komme. Sendes til louisetoftpetersen@gmail.com

Del gerne vores hjemmeside: 20loppemarkeder.dk hvor der er kort over alle adresserne, den opdateres løbende eller begivenheden i alle de grupper der er relevante, køb og salg mm. Jeg er ikke medlem af alle Facebookgrupper, så det vil være fint om du du deler.

Markedsføring iøvrigt
Nu bliver der snart startet for facebook annonceringen, du vil næppe selv se det, for jeg har selvfølgelig valgt at folk der allerede deltager i begivenheden ikke skal have reklamen vist. Har du ikke fået trykket på deltager så gør det endelig nu, så bort øder vi ikke annoncekroner på dig…
Husk at del begivenheden flere gange, dine venner bliver ikke spammet, det skal Facebook nok sørge for.
Arrangementet er opslået på dba, guloggratis og de forskellige markedskalendere.

Skiltning
De 4 frivillige skiltefolk har støvet skiltene fra sidst af og tilføjet ny dato og sat dem op. Der kommer også et skilt på hovedgaden i Vojens under høtte.
Man må også meget gerne selv sætte et ekstra skilt op der peger hen imod lige netop sin egen adresse, der er jo et par stykker der ligger lidt udenfor landsbycentrum og de kan jo blive overset i kampens hede.

Vil du være med?
Hvis du gerne vil deltage med et loppemarked på din adresse, så tilmeld dig straks til Louise på tlf 24931069 og mobilepay 50 til annoncering til samme nr. Det er vigtigt at du ikke kommer i sidste øjeblik, for så kan jeg ikke nå at opjustere annoncebudgettet.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email