20 små loppemarkeder i Maugstrup Sogn 20. august

Info tavleAlle der har lopper kan stille dem ud til vejen eller åbne garagen d. 20. august mellem 10 og 16. Arrangementet dækker både Maugstrup og Simmersted. Pengene går i egen lomme, men du må da gerne forære dem til naboen eller støtteforening for det ene eller andet. Arrangementet er sat i verden af Vibeke Legaard og mig, ganske udenom alle foreninger. Men alle må gerne deltage. Det er foreløbig en engangs forestilling. Så har du lopper skal du ikke vente til næste gang med at finde dem frem.

Moltrup/Bramdrup holdt Open Skur for et stykke tid siden og det var godt besøgt med folk udefra. Vi gør lidt mere ved markedsføringen, så vi håber det vil vælte ind med købelystne folk.

Lav dit eget lille loppemarked

Måske har du blot en cykel, måske har du et halvt hus du gerne vil af med. Du behøver ikke tilmelde dig, men vi vil gerne vide det af hensyn til markedsføring, hvis du har planer om at stille noget ud. Louise tlf. 24931069, gerne sms. Sørg selv for at gøre det tydeligt at du holder loppemarked på din adresse, især hvis du ikke bor midt i landsbyerne. Smæk et hurtigt skilt med pil op, det behøver ikke være malet 3 gange.  Folk vil gå/køre fra adresse til adresse efter pilene.

Deltagere i loppemarkedet opfordres til at tage billeder nu af deres bedste lopper og slå dem op på begivenheden på Facebook, så rigtig mange kan fristes til at vende bilen herud den 20. august.  Husk at tilføje din adresse i opslaget.

Skiltning

Der bliver sat skilte op ved Sommerstedvej i starten af august og en lille uge før ved Ribelandevej. I både Maugstrup og Simmersted kommer der også et skilt snarest muligt, så ingen i området kan være uvidende om at de kan deltage. (skulle der være en enkelt eller 2 der ikke får læst Maugstrup Tidende.)

Vi kan godt bruge en frivillig skiltemaler og man behøver ikke være udlært. Har nogen hvid, rød og sort udendørs træmaling tilover som vi må få til formålet så tager vi imod med kyshånd.

Markedsføring

Loppemarkedet kan deles på Facebook hvor det er oprettet som en begivenhed, det er en stor hjælp hvis du deler det.

Der bliver sendt pressemeddelse til ugeaviser og JV og vi sørger for gode billeder de slet ikke kan lade være med at bruge.

Arrangementet kommer også på infotavlerne i Haderslev.

Opslag

Sommerhusområderne, hvem har mulighed for at hænge opslag op 1-2 uger før?  Hvor det er muligt ved jeg ikke, det håber jeg nogen af dem med sommerhus eller campingvogn måske ved.

Supermarkeder. Jeg kunne godt bruge en eller 2 der vil hænge sedler op 1 uge før i supermarkeder mm. Kontakt mig på Tlf 24931069. Opslaget kan udskrives her, eller du kan hente nogen hos mig eller i Multihuset hvor de bliver lagt i hall’en.

Mad og drikke

I Simmersted sælger Kreativ forening saftevand og kage på Østerskovvej.

Hvad med resterne?

Når loppemarkedet er slut har du måske stadig en del lopper tilbage. Nogen af dem er du måske glad for at du ikke slap af med. Men måske har du fået smag for loppesalg. Så gælder det om at få booket en stand ved Friskolens loppemarked i Hammelev hallen i oktober. Der vil der atter være andre loppejægere.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email