20 små loppemarkeder gentages måske….

1 Der kan findes et skiltehold der vil tage skiltene frem fra min lade, vaske, ændre dato, evt. lave ekstra skilte, forbedre de gamle mm, opsætte og nedtage skiltene. De skal opsættes 14 dage før. Der er 8-10 skilte lavet sidst. Gitte og Jan Borst har meldt sig – Gitte er tovholder, så kontakt hende hvis du vil med på skilteholdet. Tlf. 23345180

2 Der er mindst 20 husstande der melder sig til inden 1. juli – sms 24931069 og som vil bidrage med 50 kr. til anoncering på Facebook.

20 Små loppemarkeder blev afholdt første gang i 2016. Der var over 20 loppemarkeder, og det var en bragende succes, masser af kunder. Alle der havde lyst til at sælge ud af indbo satte en stand op i deres indkørsel/garage/have. Der var åbent 10-16. Men der var også sat en masse skilte op og lavet en masse online markedsføring.

Jeg vil gerne lave markedsføringsforberedelserne, der skal laves forud, men jeg vil være træt af at lave alt arbejdet og så der kun er 10 der vil deltage og ingen til at sætte skilte op.

Så derfor tilmelding allerede 2 måneder før.
Tag beslutningen om at være med idag….

Datoen er sat til søndag d. 25. august.

Der bliver lavet et online kort over hvem der har åbent for dem der har tilmeldt sig senest 1. juli. Melder man sig til efter kan man ikke være sikker på at komme med på kortet, men man må hjertens gerne deltage med loppemarked og bidrage til markedsføringen med 50 kr. Der skal være mindst 20 tilmeldt 1. juli. Send ikke markedsføringsbidrag før det bliver officielt at arrangementet bliver til noget.

Skiltning og markedsføring

Man må meget gerne selv sætte skilte op der peger hen mod ens loppemarked, især hvis man bor lidt udenfor landsbyerne. I 2016 havde jeg vist sat 10-12 skilte op med hovedvejene. Markedet kommer på infotavlen i Haderslev, div. online oversigter over loppemarkeder, Facebook begivenhed og en hjemmeside.

Som deltager hjælper man så godt man kan med at dele facebook begivenheden i relevante grupper, sætte sedler op hvor man kan og sende 50 kr. til Louise på Mobilepay 24931069 senest 1. august. Beløbet bruges til annoncering på Facebook. Man sørger selv for skilt ved indkørsel. Hejs også gerne flaget, det gør det festligere og hjælper med at guide folk.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email