20 Små Loppemarkeder den 25. august er en realitet.

Så du kan godt begynde at rydde op og sortere både her og der. Da vi holdt det første gang var det en bragende succes, det kan jeg godt sige uden at det er pral.

Denne gang er der lavet en hjemmeside med et kort der viser hvor der er loppemarkeder.

20loppemarkeder.dk

Landsbyforeningen har været så rare at bidrage med 250 kr. til dens oprettelse. Den gør det nemt for folk at finde alle der er med i 20 Små Loppemarkeder fra deres telefon.

Send billeder af dine bedste lopper

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne skrive ovenstående overskrift 🙂 Jeg skal bruge billederne til hjemmesiden. Send dem til louisetoftpetersen@gmail.com

Vil du være med?

Hvis du vil tilmeldes kan det gøres ved at sende 50 kr. på Mobilepay 24931069 (Louise Toft Petersen), skriv adressen i tekstfeltet eller ved en kuvert i mælkejungen foran Haderslevvej 30. Beløbet går ubeskåret til Facebook annoncering af begivenheden.

Markedsføring

Du deler naturligvis begivenheden et par gange inden den 25. august på Facebook, og trykker på deltager, liker alt hver gang du ser noget om loppemarkedet. Dine likes mm gør at Facebook viser det til flere og det vil vi jo rigtig gerne have.

Har du mulighed for at hænge en seddel op på en opslagstavle eller lign. så er der en seddel der kan printes ud her.

Tavleophæng

Skilte ved vejene

De skilte jeg lavede for 3 år siden bliver støvet af og forsynet med ny dato, hjemmesideadressen kommer også på. De bliver sat op ca. 14 dage før. Du er meget velkommen til at spørge tovholder på skiltene Gitte Borst tlf 23345180 om du kan hjælpe med noget, om ikke andet så med at tage dem ned bagefter.

Mad og drikke…

Jeg håber at nogen af foreningerne finder på at stille en grill op og måske laver en kaffe/kagebod, det skulle nok kunne svare sig og spæde lidt til i foreningskassen. I må gerne fortælle mig hvis I har planer derom.

Hvad med det der ikke bliver solgt?

Hvis det ikke skal tilbage på loftet, så pak det i kasser, så er I klar når Støtteforeningen for Friskolen holder loppemarked i Hammelev i efteråret… eller I kan køre det ud til en af genbrugsbutikkerne.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email