2. runde af BORGERBUDGETTERING flyttes til mandag den 23. oktober

Har du en god ide?

BORGERBUDGETTERING holdes kl. 19 i Multihuset mandag den 23. oktober.

Hvad vi skal bruge 70.000 kr til i Maugstrup-Simmersted og nærmeste omegn?

Kom og vær med til at bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Du stadig nå at finde ting/projekter, der kan gøre vort område til et endnu bedre sted at bo,  – det kan f.eks. være noget, der skaber mere sammenhold, eller noget der forskønner området  og/ eller giver gode oplevelser.

Alle der bor i Maugstrup-Simmersted Landdistrikt er velkomne til at komme med ideer til projekter.

Alle der bor i Maugstrup-Simmersted Landdistrikt og er over 14 år er velkomne til at være med til at bestemme, hvilke projekter, der skal realiseres.

Du skal beskrive din ide, ligesom der skal laves et budget, der holder. Den/de projektansvarlige skal også sørge for at finde den frivillige arbejdskraft, hvis der er brug for det.

For at flere grupper kan føre ideer ud i livet, må der ikke laves projekter, der overstiger 20.000 kr.

Hvis man får flertal for et forslag, vil gruppen efterfølgende være ansvarlig for at forslaget føres ud i livet. Er det unge mennesker under 18 år, der har fået den gode ide, er det vigtigt, at der er mindst et medlem i gruppen, der er fyldt 18 år, så der er en økonomiansvarlig.

Alle der møder op den 23. oktober kan høre om de ideer, der nu ligger beskrevet med priser og samtidig være med til at stemme om, hvilke projekter, der skal gennemføres. Det foregår ved en afstemning blandt de fremmødte. De forslag der får flest stemmer er valgt til gennemførelse. Tilsammen må forslagene ikke overstige 70.000 kr. Forslagsstillerne må gerne søge flere penge andre steder.

Borgerbudgettering 2016 gav penge til legeplads i Maugstrup, et stiprojekt, et bordtennisbord og et amfiteater/bålplads. Sidst nævnte er desværre blevet skrinlagt, da det kolliderede med friskolens byggeplaner. De bevilgede 20.000 kr. er overført til budget 2017.

Vi glæder os til at se og høre jeres ideer.

Vi ses.

 

Venlig hilsen Landsbyforeningen

Ingen tilmelding. Bare kom!

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email