2. og afgørende runde af borger budgettering

23. oktober kl. 19.00 i Multihuset har alle mulighed for at slå på tromme for at netop deres projekt skal have del i de 50.000 kr. der er til fordeling.

For at få være med i afstemningen skal du fremlægge et projekt som du og en forening eller gruppe vil stå for at gennemføre, gerne i samarbejde med andre foreninger. Du må også helt selv lave et projekt, hvis du fx vil holde stier klippet med buskrydder fx 3 gange i sæsonen kan du søge et beløb til dækning af udgifter dermed. Ingen projekt er for lille eller stort men den samlede pulje er på 50.000 kr. og der er mange der har projekter.

Alle der er bosiddende i sognet kan stemme og man må gerne udøve lobbyvirksomhed for at lokke ekstra deltagere med for at sikre sit eget projekt får stemmer nok….

Brug gerne den fælles Facebookgruppe til at præsentere dit projekt på forhånd og måske derigennem få flere til at møde op og stemme på netop dit projekt…. det er en nådesløs kamp… må de bedste vinde. Hvis man sender projektbeskrivelse og evt. billede til mig senest den 20. oktober på mail så laver jeg et indlæg med de fremsendte projekter.

Der serveres kaffe og kage denne aften og tilmelding er ikke nødvendig.

Med venlig hilsen Louise
(på vegne af Landsbyforeningen)

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email