1. generalforsamling i Fællesvandværket Maugstrup a.m.b.a.

Onsdag aften den 28. februar blev den første generalforsamling i Fællesvandværket Maugstrup a.m.b.a. afholdt. Selskabet er resultatet af den fusion mellem Hjerndrup og Maugstrup vandværker, som blev godkendt sidste år. Hele 65 deltagere var mødt op fra hele det nye forsyningsområde til generalforsamlingen på Maugstrup Kro.

Forslag til nye vedtægter, som afspejler den nye geografiske fordeling af andelshavere, blev enstemmigt vedtaget. Der vil i løbet af kort tid blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor den endelige vedtagelse forventes. Herefter er fusionsprocessen, som begge ”de gamle bestyrelser” roste til skyerne, fuldstændig gennemført. Ligeledes fremhævede forsamlingen også det stærke sammenhold i lokalområdet, som fusionen bidrager til.

Dog fik Haderslev Kommunes behandling af sagen med tilladelse til nedlægning af ny rørledning ikke nogen roser med på vejen.

Selvom efteråret 2017 har givet meget vådt vejr, er det lykkedes at få gravet den nye vandledning ned, således at der pr. den 25. januar 2018 for første gang blev leveret vand fra Fællesvandværket i Maugstrup til Hjerndrup.

Da det er et nyt selskab, skulle der vælges ny bestyrelse, som fremover består af Christian Greve Hansen, Keld Johanning, Klaus Meng, Niels Martin Aggesen, Claus Krab, Otto Geerthsen og Lone Jørgensen. Alle er gengangere fra ”de gamle bestyrelser”.

Maugstrup Vandværk byggede i 2014 et nyt vandværk, og det nye fællesværk har nu 330 forbrugere.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til formand for Maugstrup Vandværk, Christian Greve Hansen på 74506030, mobil 20236630.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email